Theoriecursus Roosendaal

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? En ben je woonachtig in Roosendaal of omgeving? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Roosendaal van Theorie Plan.

Op een vernieuwende en voor iedereen te begrijpen manier leer je de theoriestof ter voorbereiding op het CBR theorie-examen. Alle belangrijke onderdelen van het theorie-examen zullen worden behandeld. Denk aan verkeersregels en verkeersinzicht maar ook gevaarherkenning, verkeersborden en verkeerswetgeving.

De theoriestof die we behandelen tijdens de theorieles in Roosendaal is volledig actueel, wat betekent dat je de oefenvragen en voorbeeldsituaties die we tijdens de theoriecursus behandelen en oefenen dus ook kunt terug verwachten tijdens het theorie-examen.

Ter afsluiting van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen. Zo kun je toetsen of je de theorie beheerst en krijg je alvast een voorproefje van hoe het tijdens het CBR theorie-examen aan toe zal gaan. Heb je nog vragen over een bepaald onderdeel, dan nemen we die uiteraard nog rustig met je door.

Theorie-examen doen

Woon je in Roosendaal en wil je theorie-examen doen, dan is het dichtstbijzijnde examencentrum het CBR Examencentrum Breda. Het CBR Examencentrum Breda is gelegen in het Amrâth Hotel Brabant aan de Heerbaan 4 in Breda. Op deze nieuwe CBR locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd.

CBR Examencentrum Breda

Adres: Heerbaan 4, 4817 NL Breda

Theoriecursus Roosendaal en aanvullend examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze theoriecursus hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum.

De kosten van het officiële CBR theorie-examen bedragen € 31,00.

Auto theoriecursus Roosendaal – Van € 179,- NU € 99,-

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus in Breda!

  • Hoogste slagingskans!
  • Theorieles gericht op het CBR theorie-examen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Alles van A tot Z geregeld

Het was een leuke en vooral leerzame dag! Alles werd super goed uitgelegd en je krijgt antwoord op al je vragen.

Patricia Broeren

Het is hier geweldig! Je leert zoveel en de gezelligheid is helemaal top! Nu hopen dat ik slaag maar met deze hulp is dat eigenlijk niet te missen.

Melvin De Grauw

In 1x geslaagd! NOOIT gedacht! Dat is het aantal uren meer dan waard geweest. Complimenten voor de leuke uitleg!

Romy Srepsaj