Theoriecursus Nijmegen

Kom je uit Nijmegen of omgeving? En wil je ook jouw auto, motor of bromfiets theorie-examen halen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus Nijmegen van Theorie Plan.

Op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen leer je alles wat je moet weten voor het CBR theorie-examen. Alle onderdelen van het examen, zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning, worden behandeld en geoefend.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is, in tegenstelling tot de vaak verouderde theorieboeken, volledig actueel. De oefenvragen en praktijkvoorbeelden die we behandelen tijdens de theorieles zou je dus ook kunnen verwachten tijdens het officiële theorie-examen.

Als afsluiting van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen en is er ruimte om al je vragen door te nemen.

Heb je met een bepaald onderdeel nog moeite, dan nemen we dat samen gewoon nog eens een keer door. Zo krijg je de theoriestof gegarandeerd onder de knie en ben je optimaal voorbereid voor het theorie-examen in Nijmegen.

CBR Examencentrum Nijmegen

Adres: Energieweg 63, 6541 CZ Nijmegen

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten