Theoriecursus Goes

Wil jij ook je auto, motor of bromfiets theorie-examen halen? En woon je in Goes of andere stad in Zeeland? Schrijf je dan in voor de theoriecursus in Goes van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het theorie-examen. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning. Maar ook aanvullende onderwerpen zoals wetgeving en de betekenissen van verkeersborden worden tijdens de theoriecursus behandeld.

Met behulp van door onszelf ontwikkelde lesmaterialen zoals unieke 3D beelden van uiteenlopende verkeerssituaties, foto’s en videobeelden leer je op een vernieuwende en verantwoorde manier de theoriestof. Dit alles voor een optimale voorbereiding voor het CBR theorie-examen.

Aan het einde van de theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we nog eens de belangrijkste onderdelen. Zo kunnen we samen toetsen of je de theoriestof goed onder de knie hebt. Heb je aan het eind van de theoriecursus nog vragen? Geen probleem! Onze docenten nemen alle tijd om al je vragen nog een rustig met je door te nemen.

Theorie-examen in Goes

Het CBR Examencentrum Goes is gelegen aan de M.A. de Ruijterlaan 2 in Goes. Op deze locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touch-screen.

De cursuslocatie van Theorie Plan in Goes bevindt zich aan de overkant van het CBR Examencentrum Goes.

CBR Examencentrum Goes

Adres: M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes

Theoriecursus Goes en theorie-examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze theoriecursus in Goes hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Goes. Dit hoef je dus niet zelf te doen.

De kosten van het officiële CBR theorie-examen bedragen € 31,00.

Auto theoriecursus Goes- Van € 179,- NU € 99,-

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus in Goes!

  • Hoogste slagingskans!
  • Theorieles gericht op het CBR theorie-examen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Alles van A tot Z geregeld

Goed voorbereid voor het examen en gelukkig door deze cursus wel geslaagd! 🙂

Yvonne van Asselt

Duidelijke uitleg, enthousiaste docenten en vooral erg behulpzaam. Bedankt voor het eindresultaat! Jullie zijn top!

Larissa Franken

In 1x geslaagd! NOOIT gedacht! Dat is het aantal uren meer dan waard geweest. Complimenten voor de leuke uitleg!

Romy Srepsaj