Theoriecursus Den Bosch

Woon je in Den Bosch of omgeving? En wil je ook slagen voor het auto, motor of bromfiets theorie-examen? Schrijf je dan in voor de theoriecursus van Theorie Plan in Den Bosch.

Onze docenten  hebben jarenlange ervaring in de verkeersbranche en zijn ware verkeersdeskundigen. Wij staan dan ook garant voor een professionele theoriecursus. Op een voor iedereen te begrijpen en met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen leer je alles wat je moet weten voor het theorie-examen.

Alle CBR examen onderdelen zoals verkeersinzicht en gevaarherkenning worden behandeld tijdens de theoriecursus. In tegenstelling tot de welbekende theorieboeken is onze lesmethode niet saai en volledig up-to-date. Je kunt de theoriestof en behandelde vragen over uiteenlopende verkeerssituaties dus ook verwachten tijdens het CBR theorie-examen.

Als afsluiting van de theoriecursus oefenen we klassikaal altijd een proefexamen en is er ruimte om al je vragen door te nemen. Vindt je een bepaald examen onderdeel nog lastig? Geen probleem, we nemen al je vragen altijd nog een keer door. Zo heb je 100% kans om te slagen voor jouw theorie-examen!

Theorie-examen in Den Bosch

Het CBR Examencentrum Den Bosch is gelegen aan de Victorialaan 21 in ‘s-Hertogenbosch. Op deze locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel examen doen op een touchscreen.

De cursuslocatie van Theorie Plan in Den Bosch bevindt zich op loopafstand van het CBR examencentrum.

CBR Examencentrum Den Bosch

Adres: Victorialaan 21, 5213 JG ‘s-Hertogenbosch

Theoriecursus Den Bosch en theorie-examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze theoriecursus in Den Bosch hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum ‘s Hertogenbosch. Dit hoef je dus zelf niet meer te doen.

De kosten van het officiële CBR theorie-examen bedragen € 31,00.

Auto theoriecursus Den Bosch – Van € 179,- NU € 99,-

Wil jij ook slagen voor het auto theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus in Den Bosch!

  • Hoogste slagingskans!
  • Theorieles gericht op het CBR theorie-examen
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Alles van A tot Z geregeld

Het is hier geweldig! Je leert zoveel en de gezelligheid is helemaal top! Nu hopen dat ik slaag maar met deze hulp is dat eigenlijk niet te missen.

Melvin De Grauw

Het was een leuke en vooral leerzame dag! Alles werd super goed uitgelegd en je krijgt antwoord op al je vragen.

Patricia Boeren

Duidelijke uitleg, enthousiaste docenten en vooral erg behulpzaam. Bedankt voor het eindresultaat! Jullie zijn top!

Larissa Franken