Theoriecursus Breda

Woon je in Breda of in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar een leuke auto theoriecursus, motor theoriecursus of bromfiets / scooter theoriecursus? Schrijf je dan in voor de theoriecursus in Breda van Theorie Plan!

Op een leuke en voor iedereen te begrijpen manier en met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen zoals 3D beelden, foto’s en videobeelden leer je alles wat je moet weten voor het theorie-examen. Onze docenten beschikken over jarenlange ervaring in de verkeersbranche en staan garant voor een professionele theoriecursus waar je verantwoord de theorie leert.

Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen van het CBR examen, zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning, behandeld en geoefend. De theoriestof die we behandelen tijdens de theorieles is volledig actueel. De verkeerssituaties en oefenvragen die we behandelen zou je dus ook kunnen verwachten op het CBR theorie-examen.

Aan het einde van de theoriecursus oefenen we klassikaal een proefexamen. Zo kunnen we toetsen of je de theoriestof goed onder de knie hebt. Mocht je met een bepaald onderdeel nog moeite hebben, dan nemen we dat samen nog eens extra door. Zo kun je vol zelfvertrouwen en optimaal voorbereid deelnemen aan jouw theorie-examen in Breda.

De theorieles in Breda is ook zeer geschikt voor mensen met dyslexie of leerproblemen. Bij Theorie Plan sta jij als cursist namelijk centraal.

Theorie-examen in Breda

Het CBR Examencentrum Breda is gelegen in het Amrâth Hotel Brabant aan de Heerbaan 4 in Breda. Op deze nieuwe locatie worden zowel theorie-examens als praktijkexamens afgelegd. De theorie-examens verlopen via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaten individueel examen aan hun eigen examentafel doen op een touch-screen.

De theoriecursus locatie van Theorie Plan in Breda bevindt zich nabij het Centraal Station Breda. Dit is een unieke, makkelijk te bereiken locatie en zeer gunstig als je met het openbaar vervoer komt natuurlijk. Wij verzorgen het vervoer naar het CBR examencentrum en zorgen ervoor dat we altijd ruim op tijd aanwezig zijn.

CBR Examencentrum Breda

Adres: Heerbaan 4, 4817 NL Breda

THEORIE IN 1 DAG + CBR THEORIE-EXAMEN!

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten