Theoriecursus Breda

Woon je in Breda of in de omgeving van Breda en ben je op zoek naar een leuke auto theoriecursus, scooter theoriecursus of motor theoriecursus? Schrijf je dan in voor de theoriecursus in Breda van Theorie Plan!

Op een leuke en voor iedereen te begrijpen manier en met behulp van eigen ontwikkelde lesmaterialen zoals 3D beelden, foto’s en videobeelden leer je alles wat je moet weten voor het theorie-examen.

Onze docenten beschikken over jarenlange ervaring in de verkeersbranche en staan garant voor een professionele theoriecursus waar je verantwoord de theorie leert.

Tijdens de theoriecursus worden alle onderdelen van het CBR examen, zoals verkeersregels, verkeersinzicht en gevaarherkenning, behandeld en geoefend. De theoriestof die we behandelen tijdens de theorieles is volledig actueel. De verkeerssituaties en oefenvragen die we behandelen zou je dus ook kunnen verwachten op het CBR theorie-examen.

Aan het einde van de theoriecursus oefenen we klassikaal een proefexamen. Zo kunnen we toetsen of je de theoriestof goed onder de knie hebt. Mocht je met een bepaald onderdeel nog moeite hebben, dan nemen we dat samen nog eens extra door.

Zo kun je vol zelfvertrouwen en optimaal voorbereid deelnemen aan jouw theorie-examen in Breda.

Kies je theoriecursus in Breda

Auto theorie

Van €179,-

NU VOOR €99,-

✓ Auto theorie in 1 dag
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen
✓ Klassikale theoriecursus
* Exclusief CBR examenkosten

Scooter theorie

Van €179,-

NU VOOR €75,-

✓ Scooter theorie in 1 dag
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen
✓ Online (Zoom) theoriecursus
* Exclusief CBR examenkosten

Motor theorie

Van €179,-

NU VOOR €99,-

✓ Motor theorie in 1 dag
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen
✓ Klassikale theoriecursus
* Exclusief CBR examenkosten

Meest gestelde vragen

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze theoriecursus ontvang je van ons een link naar ons online lesmateriaal. We raden je aan om dit goed door te nemen ter voorbereiding op de theoriecursus. Zo ben je goed voorbereid en heb je nog meer kans om in één keer te slagen voor je theorie-examen!

De theoriecursus begint in de ochtend rond 07:00 uur en zal rond 13:00 eindigen met tussendoor een aantal pauzemomenten. De exacte tijd van de theoriecursus ontvang je altijd van ons nog in de bevestigingsmail van je inschrijving.

Onze klassikale auto en motor theoriecursus wordt gegeven op onze locatie in Breda. Onze scooter theoriecursus wordt online gegeven via Zoom.

Je kunt het theorie-examen zelf of door ons laten vastleggen. Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen, dien je ons eerst te machtigen. Na je inscrijving krijg je van ons een stap voor stap uitleg hoe dit werkt. Wanneer je ons hebt gemachtigd zorgen wij ervoor dat je theorie-examen zo snel mogelijk wordt vastgelegd.

Indien er niet direct een theorie-examen beschikbaar is, blijven we de snelst mogelijke datum voor je examen in de gaten houden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen doen we er alles aan om je in deze periode in te plannen bij de CBR locatie naar keuze. Je kunt kiezen uit zo snel mogelijk, waarbij we dan zo snel mogelijk mogelijk een beschikbare examendatum voor je vastleggen. Ook kun je kiezen voor één of meerdere maanden waarin jij het theorie-examen wilt afleggen. Wanneer je hier voor kiest leggen we je theorie-examen in deze voorkeursmaand(en) vast. Wij zijn, net als andere opleider, voor examens afhankelijk van het CBR.

Wanneer je identiteitsbewijs is verlopen of beschadigd kun je helaas geen theorie-examen doen. Daarnaast moet je altijd je originele identiteitsbewijs meenemen (geen kopie).

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, bromfiets en motor is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen.

Zij gingen je voor

Geslaagd bij Theorie Plan

Haal je theorie
in 1 dag!

NU AL
VOOR €75,-

Slaag in 1 dag voor je auto theorie, scooter theorie of motor theorie met onze theoriecursus.