Scooter theoriecursus Breda

Woon je in Breda en wil je jouw bromfiets / scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus in Breda van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het theorie-examen. Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels, verkeersinzicht en voorrangsvragen.

Uiteraard behandelen we ook onderwerpen als wetgeving en de betekenissen van verkeersborden. Met de door onszelf ontwikkelde lesmaterialen leren we je op een vernieuwende en verantwoorde manier de scooter theorie. Dit alles voor een optimale voorbereiding voor het scooter theorie-examen.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen. Zo ben je optimaal voorbereid op het naderende scooter ofwel bromfiets theorie-examen!

Haal je scooter theorie in 1 dag!

Wil je ook slagen voor je scooter theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze scooter theoriecursus in 1 dag

VAN € 179,-
NU VOOR € 75,-

Scooter theorie in 1 dag

Scooter theorie in 1 dag

Onze scooter theoriecursus wordt via Zoom gegeven en start in de ochtend. Tijdens de scooter theoriecursus leggen onze ervaren docenten je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van foto’s, 3D beelden en videobeelden alles uit wat je moet weten over alle onderdelen van het theorie-examen.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het theorie-examen. Aan het einde van de cursus nemen we al je vragen door en behandelen we de onderdelen waar je nog moeite mee hebt.

Ten slotte oefenen we gezamenlijk een proefexamen. Zo kunnen we samen toetsen of je de scooter theorie voldoende beheerst.

Meest gestelde vragen

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze theoriecursus ontvang je van ons een link naar ons online lesmateriaal. We raden je aan om dit goed door te nemen ter voorbereiding op de theoriecursus. Zo ben je goed voorbereid en heb je nog meer kans om in één keer te slagen voor je theorie-examen!

De scooter theoriecursus begint in de ochtend rond 07:00 uur en zal rond 13:00 eindigen met tussendoor een aantal pauzemomenten. De exacte tijd van de theoriecursus ontvang je altijd van ons nog in de bevestigingsmail van je inschrijving.

Onze scooter theoriecursus wordt online gegeven via Zoom.

Je kunt het theorie-examen zelf of door ons laten vastleggen. Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen, dien je ons eerst te machtigen. Na je inscrijving krijg je van ons een stap voor stap uitleg hoe dit werkt. Wanneer je ons hebt gemachtigd zorgen wij ervoor dat je theorie-examen zo snel mogelijk wordt vastgelegd.

Indien er niet direct een theorie-examen beschikbaar is, blijven we de snelst mogelijke datum voor je examen in de gaten houden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen doen we er alles aan om je in deze periode in te plannen bij de CBR locatie naar keuze. Je kunt kiezen uit zo snel mogelijk, waarbij we dan zo snel mogelijk mogelijk een beschikbare examendatum voor je vastleggen. Ook kun je kiezen voor één of meerdere maanden waarin jij het theorie-examen wilt afleggen. Wanneer je hier voor kiest leggen we je theorie-examen in deze voorkeursmaand(en) vast. Wij zijn, net als andere opleider, voor examens afhankelijk van het CBR.

Wanneer je identiteitsbewijs is verlopen of beschadigd kun je helaas geen theorie-examen doen. Daarnaast moet je altijd je originele identiteitsbewijs meenemen (geen kopie).

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, bromfiets en motor is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen.

Zij gingen je voor!

Geslaagd bij Theorie Plan