Scooter theorie Zwolle

Woon je in Utrecht en wil je jouw bromfiets / scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus in Zwolle van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke en zeer makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het bromfiets theorie-examen.

Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels en verkeersinzicht maar ook aan wetgeving en de betekenissen van verkeersborden.

Met de door Theorie Plan ontwikkelde lesmaterialen leren we je op een vernieuwende en verantwoorde manier de scooter theorie.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen. Dit alles voor de perfecte voorbereiding voor het scooter theorie-examen.

CBR Examencentrum Zwolle

Adres: Branderweg 15, 8042PD Zwolle

Scooter theoriecursus Zwolle

Wanneer we jouw aanmelding voor onze scooter theoriecursus in Zwolle hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Zwolle. Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019.

Eerstvolgende theoriecursus in Zwolle