Scooter theorie Rotterdam

Woon je in Rotterdam of omgeving en wil je jouw scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus Rotterdam van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke en voor iedereen te begrijpen manier alles uit over de onderdelen van het scooter theorie-examen. Hierbij moet je denken aan verkeersregels, verkeersinzicht en voorrangsvragen.

Daarnaast behandelen we ook onderwerpen als wetgeving en de betekenissen van verkeersborden. Onze scooter theoriecursus lesmaterialen hebben we zelf ontwikkeld. Zo kunnen we je op een vernieuwende en gemakkelijk te begrijpen manier de scooter theorie leren.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen. Zo kan ook jij het scooter theorie-examen halen!

CBR Examencentrum Barendrecht

Adres: Zwaalweg 1, 2991ZC Barendrecht

Scooter theoriecursus Rotterdam

Wanneer we jouw aanmelding voor onze scooter theoriecursus in Rotterdam hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum. Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019.

Eerstvolgende theoriecursus in Rotterdam