Scooter theorie Arnhem

Woon je in Arnhem en wil je jouw bromfiets / scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus in Arnhem van Theorie Plan.

Onze gediplomeerde docenten leggen je op een leuke en zeer makkelijk te begrijpen manier alles uit over alle onderdelen van het bromfiets theorie-examen.

Hierbij moet je denken aan onderdelen zoals verkeersregels en verkeersinzicht maar ook aan wetgeving en de betekenissen van verkeersborden.

Met de door onszelf ontwikkelde lesmaterialen leren we je op een vernieuwende en verantwoorde manier alles voor het scooter theorie-examen.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen. Dit alles voor de perfecte voorbereiding voor het scooter theorie-examen.

CBR Examencentrum Arnhem

Adres: Hazenkamp 10, 6836BA Arnhem

Scooter theoriecursus Arnhem

Wanneer we jouw aanmelding voor onze scooter theoriecursus in Arnhem hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Arnhem. Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019.

Eerstvolgende theoriecursus in Arnhem