Scooter theorie Amsterdam

Woon je in Amsterdam of omgeving en wil je jouw scooter theorie-examen halen? Schrijf je dan snel in voor de scooter theoriecursus Amsterdam van Theorie Plan.

Onze ervaren docenten leggen je op een leuke en voor iedereen te begrijpen manier alles uit over de onderdelen van het scooter theorie-examen. Hierbij moet je denken aan verkeersregels, verkeersinzicht en voorrangsvragen.

Daarnaast behandelen we ook onderwerpen als wetgeving en de betekenissen van verkeersborden.

De lesmaterialen van onze scooter theoriecursus in Amsterdam hebben we zelf ontwikkeld. Zo kunnen we je op een vernieuwende en verantwoorde manier alles over scooter theorie leren.

Aan het einde van de scooter theoriecursus oefenen we gezamenlijk altijd een proefexamen en herhalen we de belangrijkste onderdelen.

Zo kan ook jij het scooter theorie-examen halen in Amsterdam!

CBR Examencentrum Amsterdam

Adres: Zwaalweg 1, 2991ZC Barendrecht

Scooter theoriecursus Amsterdam

Wanneer we jouw aanmelding voor onze scooter theoriecursus in Amsterdam hebben ontvangen, nemen wij contact met je op en ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De  theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum Amsterdam. Het theorie-examen heeft bij het CBR een vaste prijs van € 33 in 2019.

Eerstvolgende theoriecursus in Amsterdam

LocatieCursusPrijs 

Breda
vr 24 jan 07:30 u

Auto

Vanaf €99,-

Breda
vr 24 jan 07:30 u

Scooter

Vanaf €99,-

Breda
vr 24 jan 07:30 u

Motor

Vanaf €99,-

Breda
vr 24 jan 07:30 u

Taxi

Vanaf €99,-