Motor theoriecursus

Wil jij je motor theorie-examen halen? Dan is de motor theoriecursus van Theorie Plan de perfecte voorbereiding!

Bij Theorie Plan vinden we het belangrijk dat je de theoriestof goed beheerst. Tijdens de motor theoriecursus behandelen we naast de onderdelen van het theorie-examen ook alles wat je moet weten met betrekking tot verkeersdeelname.

Van verkeersregels tot verkeersinzicht en gevaarherkenning. Zo leer je op een verantwoorde manier de theoriestof en heb je 100% kans om te slagen voor het motor theorie-examen.

Hieronder vertellen we je meer over wat je kunt verwachten tijdens onze cursus.

 • Unieke lesmethode

  Onze unieke manier van motor theorie leren zorgt er voor dat je optimaal bent voorbereid op het motor theorie-examen.

 • Professionele begeleiding

  De ervaren docenten van Theorie Plan staan garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding.

 • CBR geregistreerd

  Theorie Plan is geregistreerd in het officiële reserveringssysteem van het CBR. Wij reserveren altijd direct jouw theorie-examen.

MOTOR THEORIE
IN 1 DAG

BINNEN 24 UUR DE SNELSTE CBR EXAMENDATUM

Van € 99,-
NU VOOR € 69,-

* Excl. € 49,99 CBR examen & administratie kosten

 • Unieke lesmethode

  Tijdens de motor theoriecursus behandelen we alle onderdelen van het motor theorie-examen.

  Zo simuleren we met behulp van door onszelf ontwikkelde 3D beelden en foto’s uiteenlopende verkeerssituaties. Hierbij behandelen we voorrangsregels zodat je precies weet hoe je in dergelijke situaties moet handelen.

  Daarnaast leren we je de gevaren in het verkeer te herkennen, behandelen we de wet- en regelgeving en leren we je de betekenis van verkeersborden.

 • Perfecte voorbereiding

  Theorie Plan onderscheidt zich door de manier van lesgeven en persoonlijke aanpak. Niet alles wordt zomaar even “erin gestampt”. We willen dat je de theoriestof écht beheerst.

  Zo heb je een grotere kans om te slagen voor het motor theorie-examen maar kun je ook met de juiste kennis veilig deelnemen aan het verkeer.

  Een motor theoriecursus bij Theorie Plan vormt de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen. Want ook wij willen dat je met vlag en wimpel slaagt voor jouw examen!