Individuele theoriecursus

Naast het volgen van een klassikale of online theoriecursus is het bij Theorie Plan ook mogelijk een individuele theoriecursus te volgen. Zie je een klassikale theoriecursus niet zitten, heb je moeite met leren of heb je last van faalangst? Dan is een 1 op 1 theoriecursus wellicht iets voor jou. Je kunt een individuele theoriecursus volgen voor auto theorie, scooter theorie en motor theorie.

Vaak hebben mensen met faalangst, dyslexie, ADHD of een cognitieve gedragsstoornis moeite met klassikaal theorie leren. In een volle klas ervaren ze al snel dat ze moeten presteren, kunnen ze zichzelf moeilijker concentreren en zakt vaak het zelfvertrouwen.

Theorie Plan biedt je een effectieve en doelgerichte individuele theoriecursus aan waarbij onze docenten in jouw eigen tempo en kennisniveau alle onderdelen van het CBR theorie-examen behandelen.

Het uitgangspunt bij onze individuele theorieles zijn jouw specifieke behoeften en wensen. Vanuit deze basis leren we je de theoriestof en werken we aan jouw probleemgebieden. Ook wanneer je de Nederlandse taal niet goed beheerst kunnen wij je op de juiste manier begeleiden.

Individueel theorie leren?

Auto, scooter en motor theorie
NU VANAF € 75,- PER UUR

Voordelen individuele theoriecursus

1 op 1 begeleiding

Extra persoonlijke aandacht

Op je eigen tempo en niveau

Doelgericht en effectief

Hoge slagingskans

Individueel examen doen

Naast een individuele theorieles vindt je het misschien ook fijner om individueel examen te doen. Bij het individueel begeleid theorie-examen legt je alleen en onder begeleiding van een medewerker van het CBR het theorie-examen af. Het individuele theorie-examen is bedoeld voor mensen die:

  • Meer tijd en/of begeleiding nodig hebben. Hierbij kun je denken aan mensen met faalangst of een cognitieve stoornis;
  • Mensen die in een andere taal dan Nederlands of Engels examen willen doen

De inhoud van het individueel begeleid theorie-examen is gelijk aan het “klassikale” CBR theorie-examen. Echter is het bij dit type examen mogelijk om de vragen en antwoorden te laten voorlezen door de medewerker van het CBR. Bij een tolkexamen worden de vragen door een tolk voor je vertaald.

Theorie Plan kan voor jou het individuele theorie-examen reserveren bij het CBR. Indien je het individuele theorie-examen in een andere taal wilt doen moet je zelf een door jou gewenste tolk regelen via TolkenNet. Indien gewenst kunnen wij je hierbij begeleiden.

Zij gingen je voor!

Geslaagd bij Theorie Plan