Individuele theoriecursus

Naast het volgen van een klassikale theoriecursus is het bij Theorie Plan ook mogelijk een individuele theoriecursus te volgen. Zie je een klassikale theoriecursus niet zitten, heb je moeite met leren of heb je last van faalangst? Dan is een 1 op 1 theorieles wellicht iets voor jou.

Vaak hebben mensen met faalangst of dyslexie moeite met klassikaal theorie leren. In een volle klas ervaren ze al snel dat ze moeten presteren, krijgen ze last van concentratieproblemen en zakt vaak het zelfvertrouwen. Wij bieden je een effectieve en doelgerichte individuele theoriecursus aan waarbij we in jouw eigen tempo en kennisniveau alle onderdelen van het CBR theorie-examen behandelen.

Theorie Plan beschikt over gediplomeerde docenten die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met dyslexie, faalangst, ADHD of een cognitieve gedragsstoornis. Het uitgangspunt bij onze individuele theorieles zijn jouw specifieke behoeften en wensen. Vanuit deze basis leren we je de theoriestof en werken we aan jouw probleemgebieden.

Ook wanneer je de Nederlandse taal niet goed beheerst kunnen wij je op de juiste manier begeleiden. Onze medewerkers nemen alle tijd voor je en zorgen ervoor dat je de theoriestof net als iedereen op de juiste manier kan leren en begrijpen.

Individueel examen doen

Naast een individuele theorieles vindt je het misschien ook fijner om individueel examen te doen. Bij het individueel begeleid theorie-examen legt je alleen en onder begeleiding van een medewerker van het CBR het theorie-examen af. Het individuele theorie-examen is bedoeld voor mensen die:

  • Meer tijd en/of begeleiding nodig hebben. Hierbij kun je denken aan mensen met faalangst of een cognitieve stoornis;
  • Mensen die in een andere taal dan Nederlands of Engels examen willen doen

De inhoud van het individueel begeleid theorie-examen is gelijk aan het “klassikale” CBR theorie-examen. Echter is het bij dit type examen mogelijk om de vragen en antwoorden te laten voorlezen door de medewerker van het CBR. Bij een tolkexamen worden de vragen door een tolk voor je vertaald.

Theorie Plan kan voor jou het individuele theorie-examen reserveren bij het CBR. Indien je het individuele theorie-examen in een andere taal wilt doen moet je zelf een door jou gewenste tolk regelen via TolkenNet. Indien gewenst kunnen wij je hierbij begeleiden.

Voordelen individuele theoriecursus

Individuele theoriecursus en aanvullend theorie-examen

Nadat we jouw aanmelding voor onze individuele theoriecursus hebben ontvangen nemen wij contact met je op. Hierna ontvang je van per e-mail een bevestiging van je aanmelding. In deze bevestiging staan:

  • De theoriecursusgegevens;
  • De CBR theorie-examen gegevens;
  • De betaalmogelijkheden voor de theoriecursus

Theorie Plan verzorgt de reservering van jouw theorie-examen bij het CBR Examencentrum. Dit hoef je dus niet zelf te doen.

Theoriecursus individueel: Van € 349,- NU VOOR € 249,-

  • 1 op 1 theorie leren
  • Alles in je eigen tempo en  niveau
  • Professionele en persoonlijke begeleiding
  • Hoge slagingskans

Individueel theorie volgen?

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE THEORIECURSUS!