Auto theoriecursus

Wil jij je auto theorie halen? Dan is de individuele theoriecursus van Theorie Plan de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen!

Bij Theorie Plan vinden we het belangrijk dat je de theoriestof goed beheerst. Tijdens de theoriecursus behandelen we naast de onderdelen van het theorie-examen ook alles wat je moet weten met betrekking tot verkeersdeelname.

Van verkeersregels tot verkeersinzicht en gevaarherkenning. Zo leer je op een verantwoorde manier de theoriestof en heb je 100% kans om te slagen voor het theorie-examen.

Haal je auto theorie in 1 dag!

Wil je ook slagen voor je auto theorie-examen? Schrijf je dan nu in voor onze individuele auto theoriecursus

VAN € 125,- PER UUR
NU VOOR € 75,- PER UUR

Auto theorie in 1 dag

Auto theorie in 1 dag

Onze auto theoriecursus wordt individueel gegeven. Tijdens de auto theoriecursus leggen onze ervaren docenten je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van foto’s, 3D beelden en videobeelden alles uit wat je moet weten over alle onderdelen van het theorie-examen.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het theorie-examen. Aan het einde van de cursus nemen we al je vragen door en behandelen we de onderdelen waar je nog moeite mee hebt.

Ten slotte oefenen we gezamenlijk een proefexamen. Zo kunnen we samen toetsen of je de theorie voldoende beheerst.

Meest gestelde vragen

Wanneer je je hebt ingeschreven voor onze theoriecursus ontvang je van ons een link naar ons online lesmateriaal. We raden je aan om dit goed door te nemen ter voorbereiding op de theoriecursus. Zo ben je goed voorbereid en heb je nog meer kans om in één keer te slagen voor je theorie-examen!

De individuele auto theoriecursus start in overleg.

Onze auto theoriecursus wordt individueel gegeven op onze locatie in Breda.

Je kunt het theorie-examen zelf of door ons laten vastleggen. Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen, dien je ons eerst te machtigen. Na je inscrijving krijg je van ons een stap voor stap uitleg hoe dit werkt. Wanneer je ons hebt gemachtigd zorgen wij ervoor dat je theorie-examen zo snel mogelijk wordt vastgelegd.

Indien er niet direct een theorie-examen beschikbaar is, blijven we de snelst mogelijke datum voor je examen in de gaten houden. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.

Wanneer je door ons het theorie-examen laat vastleggen doen we er alles aan om je in deze periode in te plannen bij de CBR locatie naar keuze. Je kunt kiezen uit zo snel mogelijk, waarbij we dan zo snel mogelijk mogelijk een beschikbare examendatum voor je vastleggen. Ook kun je kiezen voor één of meerdere maanden waarin jij het theorie-examen wilt afleggen. Wanneer je hier voor kiest leggen we je theorie-examen in deze voorkeursmaand(en) vast. Wij zijn, net als andere opleider, voor examens afhankelijk van het CBR.

Wanneer je identiteitsbewijs is verlopen of beschadigd kun je helaas geen theorie-examen doen. Daarnaast moet je altijd je originele identiteitsbewijs meenemen (geen kopie).

Het theoriecertificaat voor de categorieën auto, bromfiets en motor is 1 jaar en 6 maanden geldig. De geldigheid start op de dag waarop je bent geslaagd voor je theorie-examen.

Zij gingen je voor!

Geslaagd bij Theorie Plan