Theoriecursus voor auto, scooter of motor

Wil jij je auto, scooter of motor theorie-examen halen? Dan is de theoriecursus van Theorie Plan de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen!

Bij Theorie Plan vinden we het belangrijk dat je de theoriestof goed beheerst. Tijdens de theoriecursus behandelen we naast de onderdelen van het theorie-examen ook alles wat je moet weten met betrekking tot verkeersdeelname.

Van verkeersregels tot verkeersinzicht en gevaarherkenning. Zo leer je op een verantwoorde manier de theoriestof en heb je 100% kans om te slagen voor het theorie-examen.

Geslaagd bij Theorie Plan

Kies je theoriecursus

Auto theorie

€125,- per uur

NU €75,- per uur

✓ Auto theorie in 1 dag
✓ Individuele theoriecursus
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen

* Exclusief CBR examenkosten

Scooter theorie

Van €179,-

NU VOOR €75,-

✓ Scooter theorie in 1 dag
✓ Online (Zoom) theoriecursus
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen

* Exclusief CBR examenkosten

Motor theorie

Van €179,-

NU VOOR €99,-

✓ Motor theorie in 1 dag
✓ Klassikale theoriecursus
✓ Examengericht leren
✓ Snelste CBR examendatum
✓ Gratis theorie oefenen

* Exclusief CBR examenkosten

Inhoud van de cursus

Zowel onze klassikale theoriecursus als theoriecursus via Zoom start in de ochtend. Tijdens de cursusdag leggen onze ervaren docenten je op een leuke, makkelijk te begrijpen manier en met behulp van foto’s, 3D beelden en videobeelden alles uit wat je moet weten over alle onderdelen van het theorie-examen. Denk aan onderdelen als verkeersregels, verkeersinzicht, gevaarherkenning en wetgeving.

De theoriestof die we behandelen tijdens de cursus is volledig up-to-date en kun je dus ook verwachten op het theorie-examen. Aan het einde van de cursus nemen we al je vragen door en behandelen we de onderdelen waar je nog moeite mee hebt.

Ten slotte oefenen we gezamenlijk een proefexamen. Zo kunnen we samen toetsen of je de theorie voldoende beheerst.

haal je theorie bij Theorie Plan
Theorie halen bij Theorie Plan

Individuele theoriecursus

Bij Theorie Plan is het ook mogelijk een individuele theorieles te volgen. Kun je jezelf moeilijk concentreren in een klas? Of heb je misschien moeite met lezen en gaat het allemaal wat te snel voor je? Dan is 1 op 1 theorieles wellicht iets voor jou.

Wij bieden je een effectieve en doelgerichte individuele theoriecursus aan waar we stap voor stap alle theoriestof behandelen die nodig is om te slagen voor het CBR theorie-examen. Dit alles volledig afgestemd op jouw tempo en niveau.

Voor meer informatie kun je de pagina over onze individuele theoriecursus bekijken.

 • Unieke lesmethode

  Tijdens de theoriecursus behandelen we zoals gezegd alle onderdelen van het CBR theorie-examen.

  Zo simuleren we met behulp van door onszelf ontwikkelde 3D beelden en foto’s uiteenlopende verkeerssituaties. Hierbij behandelen we voorrangsregels zodat je precies weet hoe je in dergelijke situaties moet handelen.

  Daarnaast leren we je de gevaren in het verkeer te herkennen, behandelen we de wet- en regelgeving en leren we je de betekenis van verkeersborden.

 • Perfecte voorbereiding

  Theorie Plan onderscheidt zich door de manier van lesgeven en persoonlijke aanpak. Niet alles wordt zomaar even “erin gestampt”. We willen dat je de theoriestof écht beheerst.

  Zo heb je een grotere kans om te slagen voor het CBR theorie-examen maar kun je ook met de juiste kennis veilig deelnemen aan het verkeer.

  Een theoriecursus bij Theorie Plan vormt de perfecte voorbereiding voor het theorie-examen. Want ook wij willen dat je met vlag en wimpel slaagt voor jouw examen!

Haal je theorie
in 1 dag!

NU AL
VANAF €75,-

Slaag in 1 dag voor je auto theorie, scooter theorie of motor theorie met onze theoriecursus.